Ensam resenär Gud vad tiden har gått fort! Två veckor passerat sedan jag lämnade ett snötäckt Sverige & Norge och begav mig 10.437 km sydväst, till Brasilien. Mitt internet runtom i landet har varierat något så fruktansvärt därför den dåliga uppdateringen. Men ni där hemma få en liten uppdate nu! Har svårt att hitta tid för bloggandet just nu så ni får ha lite överseende med det, då jag har inplanerade saker nästan varje dag.

Det var med blandade känslor jag bokade denna resa. Jag älskar att åka till nya länder och platser jag aldrig besökt. Se olika kulturer och få uppleva häftiga äventyr. Jag har rest ganska mycket redan men, aldrig själv över hela världen som jag gör precis nu. Har nog inte erkänt det för någon där hemma, men jag var livrädd när jag hade bokat resan! Nu när jag sitter här i Manaus, så är jag SÅ glad att jag åkte själv. Redan efter endast två veckor så har jag träffat otroligt mycket nya människor, som jag umgåtts intensivt med och blivit vän med. Vet att jag kommer ha stadig kontakt med många av dem. Det bästa är, att nu har jag ännu fler andledningar till att resa, för att besöka dem i sina hemländer! Bonus!

Så det stora fördelen är nog att åka själv, för du blir tvungen att söka kontakt med människor. Man känner sig ganska "utsatt" i början. Men tror det är typiskt "svenskt". Vi är så privata av oss och försiktiga. Men det ger ett otroligt utbyte att utsätta sig för det "obekväma"! Hade förmodligen inte träffat och fått sån bra kontakt med alla jag mött om jag rest med en vän. Jag känner redan att jag kommer att komma hem som en ny människa. Starkare självsäkerhet, ett stort baggage med minnen och med ett kontaktnät över hela världen!

Kommentarer
Emma & Mikkel

Kommentar postad

Hej gumman! Vi är sååå stolta över dig att du gjorde denna resa! Vet att du rockar verkligen runt och det är NU du trivs ❤️ Vi saknar dig förståss här hemma men jag vill faktiskt inte ha hem dig än för vill veta mer å höra mer om denna otroliga resa du gör!!
Är så sjukt stolt att va just din vän! Modig, envis som en åsna och fruktansvärt tuff! Inte många skulle göra detta du gör just nu!!

Mikkel hälsar förståss att han vill se mer bilder ;) haha! ❤️

Vi älskar dig!

Mormor

Kommentar postad

STOLT, det är bara förnamnet. Nu släppte också oron för dig, härligt att se och höra att du har det så bra och jag säger som din vän; "Du är fantastisk" och som du vet VÅR UNDERBARA STOLTHET..
Vi önskar dig fortsatt allt gott men längtar efter att du skall komma hem. Tyvärr snöar det här, c:a 2 dm blöt och tung snö men vi får tro det är det sista som kommer innan våren.
Vi älskar dig och ger massor av kramar.
Mormor och morfar

Lämna en kommentar