Rio night life.

 


 Självklart var vi tvungna att prova det vilda nattlivet i Copacabana. Det enda jag sa att jag inte skulle göra eller prova på! Rio har väldigt hög kriminalitet, och anses vara ett av de farligaste städerna i världen. Men när man
väl är här, och det okända börjar kännas som hemma så finns inte längre "tänk om" utan man gör det som känns rätt och lever i nuet. Man kan inte gå runt och vara rädd för allt jämt heller, då förlorar man livskvaliten. Sen känner jag lite att det spelar nog ingen roll vart än man är i världen så kan man tyvärr råka ut för saker. Det gäller bara att man själv försöker ha sunt föruft.

Jag, och mina två nya backpacker kompisar tog lokalbussen in till stan och sökte upp nattklubben vårt hostel tipsade oss om. Billiga drinkar, hög musik och få turister. Jag hade en toppenkväll, vi var hemma strax efter 05.00 på morgonen. Det är väl så man ska göra, medan man är ung och kan?

 Förlåt för dålig kvalite på bilderna, men vill att ni ska få känna som att ni är med på resan. Därför blir det en heldel mobilbilder!

Lämna en kommentar