São PauloVet ni vad ofattbart stort São Paulo är? Herregud, gå vilse här och du kommer aldrig till rätta igen. Dock tyckte jag att vi, eller ja snarare Saleh var duktig på att hitta omkring och ta oss till parker & shoppingcentrum. Vi tog tunnelbanan överallt dit vi ville, det var jättesmidigt om man visste vart man skulle.
 
São Paulo, lockar mig inte lika mycket att besöka igen. Främst för att det är för stort, högre kriminalitet och har egentligen inte så mycket att erbjuda mig som person. Så vi åt mest mat & shoppade i brist på annat, haha! Vi delade på den största sushi måltiden genom tiderna, man kan dock aldrig få för mycket sushi! Men det kan man däremot av churros, haha gud vad ont i magen jag hade efter den. Fylld med vaniljkräm, friterad, mer vaniljkräm och kokos. Men det är ju fruktansvärt gott!
 
Detta var sista stoppet som resekompisar för mig och Saleh. Han skulle vidare och jag hade min plan att följa. Kändes tråkigt, ensamt för stunden, men jag är jätteglad att vi träffade varandra och att han följde med mig en bit. Blir som sagt en trygghet när man kommer till nya ställen om man har någon med sig. Speciellt eftersom jag reser som ensam tjej till ett land där jag inte kan kommunicera med någon.
Lämna en kommentar