Flashpacker.

Innan jag fick svinga mig in i äventyret i Amazonas så skulle jag spendera två dagar i Manaus. 
Känslan av att blivit inbokad på ett hotell, med ett eget rum, dusch, en pool, tv och hårtork kanske inte låter som något speciellt! Men den känslan när jag åkte till vad jag trodde var ett hostel och insåg att dom bokat ett hotell åt mig, den känslan var lik "Jag vann just en miljon känsla" Tro mig efter att för första gången rest ensam på en sån här långresa, delat rum med massa, massa okända människor i veckor så är detta en ren lyx! Beställde roomservice, bada i poolen, träna på gymmet, bada jacuzzi, fick ta en lång dusch! Äntligen kunde raka mina ben utan stress och dåligt samvete för att det tar lite längre tid, haha! The problems of a backpacker! Ibland får man vara en flashpacker istället för backpacker, och tro mig det var inte sista gången jag var en flashpacker heller! 

Manaus

Har vart tillbaka hemma i Sverige i några månader nu. Fick inse ganska tidigt under mitt resande att jag inte hade tid/möjlighet att blogga. Nätet var för dåligt på många av mina destinationer, sen ville jag leva där och då och inte "slösa bort tid" på att blogga. Jag tror ni förstår ;) 
Men nu tänkte jag blogga lite om min resa i efterhand. 
 
 
Jag och Saleh tog farväl i Sao Paulo, ett sorgligt farväl. Men jag hade ett Amazonas äventyr som väntade på mig. Detta var nog det jag var mest nervös över på hela resan. Amazonas, fullt med kryp, pirayor, krokodiler, och en djup, djup djungel långt bort från civilisationen.
 
Alla som känner mig vet att jag är flygrädd, inte bara rädd, hysterisk! Men att få flyga över Amazonas kan vara det absolut häftigaste någonsin! Det är så stort, och vackert så man kan nog inte riktigt förstå det om man inte fått uppleva det själv.